HomeSocietatTortosa adjudica el servei d’ajut a domicili durant dos anys a l’Onada...

Tortosa adjudica el servei d’ajut a domicili durant dos anys a l’Onada per 1,2 milions

L’Ajuntament de Tortosa ha adjudicat a l’empresa Residència Tercera Edat l’Onada, SL el servei d’ajut a domicili (SAD) per als propers dos anys, per un import total d’1.217.506 euros, dels quals 914.875 euros corresponen a SAD Dependència i la resta a SAD Social.

L’objectiu d’esta prestació municipal és oferir una atenció integral i personalitzada a les persones dependents o en situació de risc social amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida en el seu entorn habitual proporcionant-los-hi atencions assistencials, socioeducatives i habilitadores. Una bona part dels casos que s’atenen són persones grans que viuen soles o amb família, però que necessiten suport per a atendre-les adequadament.

La prestació del SAD se realitza en dies laborables, entre dilluns i divendres, des de les 8.30 hores fins a les 19.00 hores. Els horaris s’ajusten, en la mesura que és possible, a les necessitats de les persones ateses, cosa que determinen els serveis socials municipals d’acord amb les necessitats a atendre i prioritzant les tasques d’atenció personal dels beneficiaris.

Actualment, més d’un centenar d’usuaris se beneficien d’estes prestacions al municipi de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies