HomeCulturaTortosa és escenari de la primera pel·lícula hondurenya amb imatges gravades a...

Tortosa és escenari de la primera pel·lícula hondurenya amb imatges gravades a Europa

La productora Sin Fronteras Estudios d’Honduras va desplaçar fa unes setmanes el seu equip de gravació a Tortosa amb motiu de la filmació de la pel·lícula Café con sabor a mi tierra. Esta serà la primera pel·lícula de producció hondurenya que comptarà amb escenes gravades a Europa, fet que ha causat sensació al país centreamericà.

Honduras és un dels grans productors mundials de cafè i el film narra la història de cinc famílies dedicades a la producció de cafè. A Tortosa es van gravar les escenes finals de la pel·lícula quan un dels productors coneix les persones que consumixen el seu cafè. La productora ha triat Tortosa, ja que l’empresa Cafè Civit compra des de fa un any cafè d’Honduras, de la zona d’Olancho, a través de la cooperativa cafetera Cocaol. A la botiga de Civit es van gravar algunes de les escenes finals de la pel·lícula en la qual també hi surten altres imatges de la ciutat com ara la Catedral.

“La pel·lícula explica tota la història que hi ha al darrere dels productors de cafè, les dificultats de viure d’este conreu”, explica Efrén Borràs, gerent de Cafè Civit. L’empresa tortosina ha apostat per la compra directa a la cooperativa i en els paquets de cafè posen el segell de Cocaol per a donar a conèixer l’origen del cafè que comercialitzen.n

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 50

Últimes notícies