HomeSocietatTortosa recupera este cap de setmana la tradicional fira de Nadal

Tortosa recupera este cap de setmana la tradicional fira de Nadal

Este cap de setmana, i allargant-ho amb el pont de la Constitució, se celebra a Tortosa la fira de Nadal, que es caracteritza per estar plena d’activitats organitzades per a tots els ciutadans, des dels més menuts de la casa fins als més grans.

Dins de les 26 activitats organitzades, se’n poden trobar de tota mena, des d’una rua amb personatges infantils pels carrers de la ciutat, com l’esperada encesa de llums, fins a la inauguració de la pista de gel, que ja és tot un referent d’estes dates tan assenyalades. Entre les activitats també trobem una sèrie de tallers, en els quals s’ensenyarà a fer espelmes nadalenques, centres de taula amb motius nadalencs i, fins i tot, s’aprendrà a fer bossetes de lli amb plantes aromàtiques. També s’hi organitzen diferents espectacles infantils i familiars, a més de concerts musicals per a amenitzar la vetllada.

Foto: Ajuntament de Tortosa

A més a més, molts de personatges infantils aniran itinerant pels carrers de Tortosa, i també es podrà conèixer el Tió de Nadal i fer-se una foto amb ell i visitar el parc de Nadal, pensat per als més menuts, que estarà situat a la plaça dels Dolors.

El regidor de Comerç i Turisme de Tortosa, Sisco Pepió, destaca que esta fira se celebra en unes dates assenyalades per a totes les persones i, enguany, l’objectiu principal de la fira és “dinamitzar el nucli antic i promoure l’activitat econòmica i de lleure de la nostra ciutat”.

Per altra banda, el divendres 3 es farà l’esperada encesa de llums de Nadal, en què, este any, i com a novetat, s’han ampliat els punts lumínics de la ciutat, per tal d’arribar a totes les zones i barris de Tortosa, i que tothom puga gaudir d’esta experiència. “L’espectacle de llums es farà sota el lema Arriba a Tortosa la llum de Nadal i serà en format gran, perquè tothom puga veure com s’il·lumina l’arbre de Nadal, acte que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament”, conclou el regidor de turisme de Tortosa, Sisco Pepió.

Foto: Ajuntament de Tortosa

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 92

Últimes notícies