HomeEsportsTortosa serà una de les seus de les Trobades Nacionals dels jocs...

Tortosa serà una de les seus de les Trobades Nacionals dels jocs escolars dels consells esportius de Catalunya

ESPORTS // Els Consells Esportius de Catalunya ja ho tenen tot a punt per arrancar les Trobades dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2021 aquest mes de juny, on els infants i joves en edat escolar podran gaudir d’una jornada esportiva després de mesos d’aturada de l’activitat. Les trobades es disputaran els caps de setmana 12 i 13 i 19 i 20 de juny a les localitats de Tortosa, El Vendrell, Igualada, Sant Adrià del Besòs, Prat de Llobregat. Després de mesos d’aturada on els infants i joves en edat escolar han patit de primera mà l’arribada de la Covid-19 i l’aturada esportiva, els Consells Esportius de Catalunya troben necessari poder oferir a tots els seus esportistes un cap de setmana on poder gaudir de l’esport.

Jaume Domingo, president dels Consells Esportius de Catalunya (UCEC), ha valorat molt positivament poder celebrar les Trobades JEEC 2021 “ja que els infants, joves i adolescents necessiten recuperar la seva vida esportiva, no només per la seva salut física sinó també per la seva salut psicològica”. A més, ha afegit que “les trobades compten amb totes les mesures de control i prevenció de la Covid-19. Per aquest motiu, cada esport es disputarà en una ciutat diferent”. Per Antoni Gilabert, president del Consell Esportiu del Baix Ebre i de l’Agrupació Territorial el poder fer una trobada a nivell nacional és una demostració més de la capacitat organitzativa de la gent del Sud, i de que estem tornant a la normalitat també en el món de l’esport, “històricament les comarques de l’Ebre sempre hem estat al costat d’esdeveniments d’àmbit nacional, com ara també estarem al costat de les trobades de la UCEC. Més que mai volem continuar desmostrant que l’esport és segur, saludable i necessari”.

A les Trobades JEEC 2021 s’han convocat esports individuals i esports d’equip que es desenvoluparan en diferents localitats de Catalunya. En esports d’equip trobem l’handbol, voleibol, futbol sala, bàsquet; pel que fa als esports individuals, s’hi podran veure la gimnàstica rítmica i el patinatge xous. Les categories que participaran en les trobades JEEC 2021 en esports individuals seran l’aleví i infantil tant femení com masculí. En esports individuals la gimnàstica rítmica: aleví i infantil tant femení com masculí i també les categories de conjunts A i conjunts B; patinatge xous: “grup xous primària” (prebenjamí, benjamí i aleví) i “grup xous secundària” (infantil, cadet i juvenil).

Els esports convocats es disputaran en sis localitats diferents de tot Catalunya i en dos caps de setmana seguits, els quals es disputaran en un sol dia o en dos. El 12 i 13 de juny el Futbol Sala al Pavelló de Remolins a Tortosa, i els dies 19 i 20 de juny la Gimnàstica Rítmica a Igualada (Anoia), Patinatge Xous i Handbol al Vendrell (Baix Penedès), el Voleibol al Prat de Llobregat (Baix Llobregat) i el Bàsquet a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès).

Els Consells Esportius de Catalunya han organitzat les Trobades JEEC 2021 seguint totes les recomanacions sanitàries de control i propagació de la Covid-19, així com l’aplicació del seu propi protocol de seguretat en organització de les activitats esportives i que serà d’obligat compliment en cada una de les instal·lacions on es desenvolupi qualsevol activitat esportiva relacionada amb les Trobades JEEC 2021. Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, que en aquesta ocasió en un any excepcional tindrà un final diferent per iniciativa de la UCEC.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 9

Últimes notícies