HomeEconomiaUlldecona comença el procés per als pressupostos participatius del 2023

Ulldecona comença el procés per als pressupostos participatius del 2023

L’Ajuntament d’Ulldecona ha posat en marxa la primera fase dels pressupostos participatius del 2023, fins al 2 de desembre. Ho farà, com és habitual, amb l’obertura del procés amb la fase de recepció de propostes per part de la ciutadania.

Per fer-les arribar, cal que les proposen persones físiques i que ho tramiten emplenant el formulari que estarà disponible a la web de l’Ajuntament: www.ulldecona.cat o al WhatsApp 696 934 878.

La quantitat econòmica reservada per als pressupostos participatius serà de 100.000 euros i a principis de desembre es donarà a conèixer la llista de totes les propostes realitzades, que seran publicades en ordre de presentació.

La segona fase del procés serà la de validació tècnica i econòmica, és a dir, l’avaluació a la viabilitat de les propostes. Totes les actuacions o obres recollides passaran per una classificació que permetrà la unificació de propostes similars o iguals, i s’estudiarà que les propostes complisquen els requisits necessaris per a portar-les a terme. Una vegada feta esta primera classificació, la Junta de portaveus de l’Ajuntament d’Ulldecona, realitzarà el filtratge de propostes i escollirà les cinc millors per tal que passen a la fase final.

Finalment, hi haurà un període de votació de les propostes prioritzades per part de tota la ciutadania. Cada ciutadà o ciutadana podrà votar la proposta que considere més adient.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies