HomeTurismeUn grup d'operadors turístics europeus visiten la Via Verda de la Val...

Un grup d’operadors turístics europeus visiten la Via Verda de la Val de Zafan

Un grup d’operadors turístics alemanys i italians, especialitzats en turisme de natura, cicloturisme i senderisme, visiten aquesta setmana el Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan. Concretament, s’han desplaçat al Baix Ebre dues agències procedents d’Alemanya i tres d’Itàlia, que des d’ahir i fins diumenge descobriran els actius turístics de les Terres de l’Ebre.

La visita ha estat organitzada per Turespaña, la Fundació de Ferrocarrils Espanyols (que promou el programa de Vies Verdes), els consells comarcals del Baix Ebre i la Terra Alta i el Patronat de Turisme de la Diputació. El programa inclou la visita a les diferents estacions de la Via Verda de la Val de Zafan i els municipis de l’entorn; la pràctica del piragüisme pel riu Ebre i la descoberta del Delta de l’Ebre. L’objectiu d’aquesta visita és que els operadors internacionals coneguen de primera mà l’experiència del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan i el promocionen.

Durant el 2022 el Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan va registrar un total de 412.781 usuaris, amb una mitjana diària de 1.131 usuaris, al tram del Baix Ebre. A més de la Via Verda de la Val de Zafan, el Consell Comarcal del Baix Ebre també gestiona i fa el manteniment de la Via Verda del Carrilet de la Cava, que s’ampliarà fins al pont penjant d’Amposta, a través del pla d’espais naturals de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 25

Últimes notícies