HomeTerres de l'EbreUn positiu més per coronavirus eleva a 325 els contagis acumulats a les Terres...

Un positiu més per coronavirus eleva a 325 els contagis acumulats a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 va sumar ahir dissabte un nou positiu per coronavirus deixant el número d’acumulats confirmats a les Terres de l’Ebre,  per prova PCR i test ràpid, en 325 pacients, on estan contemplats els 16 positius acumulats en residències, però tots amb la malaltia superada. Tampoc es va registrar cap alta hospitalària durant el dia d’ahir, mantenint-se la xifra en 127 les altes hospitalàries des de l’inici de la pandèmia, i les víctimes del coronavirus continuen en 43, dels quals 15 estan confirmats com a defuncions que han donat positiu per coronavirus.

Xifres de Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 66.904 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.  Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.064 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 163. A més, 2.093 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.112 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.
Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.938 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.269 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.703 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.965 a una residència i 779 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Dades territorials: aquesta nota s’acompanya d’un arxiu adjunt on es poden consultar les dades territorials d’impacte de Covid-19 per regió sanitària de Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

56 + = 62

Últimes notícies