HomeEconomiaUna empresa que vendrà paquets al buit de calçots cuinats guanya el...

Una empresa que vendrà paquets al buit de calçots cuinats guanya el premi Emprenedoria 2018

Una empresa que vendrà paquets al buit de calçots cuinats guanya el premi Emprenedoria 2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha lliurat els premis Emprenedoria, Solidaritat, Projecte Jove i Fotografia de la Gent Gran, que convoca anualment amb l’objectiu de distingir i reconèixer les millors iniciatives dutes a terme a la comarca en estos àmbits. L’acte es va fer el passat dia 29 de novembre al saló de plens del Consell Comarcal.

 

PREMI EMPRENEDORIA Un projecte per vendre calçots cuinats, envasats al buit, amb salsa i a punt de consumir ha estat el guanyador del Premi Emprenedoria 2018. Es tracta d’una iniciativa de Juan José Escribà, un emprenedor de l’Aldea que amb la marca Hortaldea també vendrà durant la temporada, al detall i a l’engròs, calçots al natural, activitat que complementarà posteriorment amb la venda de fruites i verdures i el seus derivats com cremes i sucs. Tots els productes són de producció pròpia i procedents de l’horta del delta de l’Ebre. El jurat ha concedit també un accèssit a l’emprenedora Ecaterina Staicu, una cuinera experta de Campredó que a través de l’empresa Cuinart ofereix un servei d’alta cuina a domicili. El premi, patrocinat per l’empresa Nedgia Catalunya, té una dotació econòmica de 1.000 euros i inclou l’assessorament tècnic i el suport logístic del Viver d’Empreses del Baix Ebre.

 

PREMI SOLIDARITAT A L’ASSOCAICIÓ JORDI PITARQUE L’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià ha guanyat el premi a la Solidaritat 2018. Aquesta entitat, creada el 2010 per 28 amics del futbolista de l’Ampolla que va morir a causa d’una aturada cardio-respiratòria, duu a terme al llarg de l’any tot un seguit d’iniciatives per lluitar contra les malalties cardiovasculars i convertir el Baix Ebre en un territori cardioprotegit. A aquest treball solidari se li han de sumar, a més, les jornades de formació per a persones amb discapacitat intel·lectual i un programa d’activitats esportives per fomentar valors com el respecte, l’empatia, la humilitat o el treball en equip entre els futbolistes. El premi Solidaritat té una dotació de 1.500 euros.

 

PREMI JOVE  A LES GERMANES BESOLÍ El premi Projecte Jove 2018, dotat amb un premi de 1.000 euros, ha estat concedit a Im-Perfectes, un projecte de les germanes Ester i Olga Besolí adreçat als alumnes dels instituts de les Terres de l’Ebre per posar-los en alerta dels perills que pot comportar per a la salut seguir els cànons de bellesa actuals. El jurat ha decidit atorgar un accèssit de 500 euros al Gepec-Ecologistes de Catalunya de Roquetes pel projecte anomenat Club de Naturalistes Ebrencs, una iniciativa que apropa la natura a joves de 12 a 15 anys.

 

PREMI FOTOGRAFIA GENT GRAN Finalment, el primer premi de Fotografia a la Gent Gran, ha estat concedit a Raimon Ventura, per la fotografia titulada Pescant a l’albada; i el segon premi, a Jaume Bel, que ha presentat la fotografia titulada Lo Pont Roig.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies