HomeSocietatUna querella per la gestió dels pantans i el conflicte pel pas...

Una querella per la gestió dels pantans i el conflicte pel pas a nivell de Campredó, a la portada en paper del Setmanari L’EBRE

La portada en paper de l’edició número 1017 del Setmanari L’EBRE dedica el titular principal a la primera denúncia per la via penal contra els gestors dels embassaments del tram final de l’Ebre, en este cas Endesa, per la suposada falta de funcionalitat dels desguassos de fons del pantà de Riba-roja. L’Associació Sediments, que reclama que estos desguassos permeten mobilitzar fangs per a lluitar contra la regressió del Delta, veu en la seua indisponibilitat un possible delicte contra la seguretat col·lectiva, ja que uan avinguda excepcional d’aigua, que superés la presa per dalt, provocaria un risc de trencament i podria afectar de forma catastròfica els pobles que hi ha riu avall.
La imatge de la portada és per a l’històric pas a nivell de Campredó. L’Adif el vol traure, però planteja com a alternativa un llarguíssim viaducte que afecta terrenys agrícoles i una zona inundable i concentraria el trànsit, segons lamenta l’Ajuntament, al centre del poble. El govern de l’EMD i els veïns ja ultimen les al·legacions contra el projecte.
O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 66

Últimes notícies