HomeEconomiaUna trentena d’explotacions agràries, restaurants i allotjaments del Baix Ebre participen a...

Una trentena d’explotacions agràries, restaurants i allotjaments del Baix Ebre participen a ‘Benvinguts a Pagès’

Cinc explotacions agràries, nou restaurants, deu allotjaments i quatre activitats complementàries formen el programa de ‘Benvinguts a Pagès‘ al Baix Ebre, la sisena edició de la festa de la pagesia catalana, que enguany recupera la presencialitat i tindrà lloc el pròxim cap de setmana, 2 i 3 d’octubre, a tot el país.

‘Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i l’Agència Catalana de Turisme i en què col·labora el Consell Comarcal del Baix Ebre, així com altres entitats i ens comarcals.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha assenyalat que “el sector agroalimentari i el turístic són dos sectors amb molt potencial a la nostra comarca i Benvinguts a Pagès és una bona iniciativa per tal de promocionar el producte de proximitat, de quilòmetre zero”. En este sentit, el president del Consell Comarcal ha recordat la campanya que impulsa enguany el Consell de promoció dels productes agroalimentaris ebrencs i la restauració:12 mesos, 12 plats quilòmetre zero. Baix Ebre, terra d’alimentació sostenible’.

Pel que fa a les explotacions que es podran visitar durant el cap de setmana són Sidialda Natura, Múria Centre d’Interpretació Apícola i molí d’oli Rafeló al Perelló; molí rústica Faiges a Tortosa i Licarfruit a Bítem.

Quant a les activitats complementàries que s’han sumat a la iniciativa hi ha la visita a la musclera Mirador Badia del Fangar; la descoberta del món del sake a Kensho Shake; un tast de vermut a la Botiga de l’Ebre i la visita al centre d’interpretació de l’arròs La Torra.

Els restaurants de la comarca que participen són Bahama Beach Club, Braseria Rosa Mari, Deltaic, Licarfruit, Mas d’en Curto, Mas de  Prades, La Barraca, Lo Goleró i Rull.

Finalment, els allotjaments adherits a la festa  de la pagesia són Casa Josep, Casa l’Espiga, Delta Hotel, Hostal Cling, Hotel  Berenguer IV, Rull, Mas de Fangaro, alberg de Deltebre i La Serreta.  

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 19

Últimes notícies