HomeEsportsÀlex Puey fa podi en la categoria júnior de 125-2 temps, als...

Àlex Puey fa podi en la categoria júnior de 125-2 temps, als campionats d’Espanya i Catalunya d’enduro

El Campionat de Catalunya d’enduro va celebrar el passat cap de setmana la tercera i quarta prova de la temporada a La Torre d’Oristà. L’enduro del Lluçanès, era puntuable tant per al Campionat de Catalunya com per al Campionat d’Espanya, puntuant les proves de dissabte i diumenge de manera independent, amb un recorregut de més de 40 quilòmetres per volta, va comptar amb dos especials, una de tipus tram i l’altra crono. Amb un temps gairebé estiuenc, el sol va acompanyar els pilots durant les dos jornades de competició, en un recorregut i especials molt atractives.

El gandesà, Àlex Puey Monforte, arribava a aquesta prova, com a quart classificat del Campionat de Catalunya, gràcies als 20 punts sumats la passada setmana a l’enduro del Berguedà, única prova en la qual fins al moment havia competit, sent aquesta la primera prova del Campionat d’Espanya en la que pot prendre part. En la categoria junior, a la prova de dissabte, l’Àlex va ocupar la segona posició en categoria E-125 2T, per darrere d’Albert Fontova i per davant de Yago Domínguez, tercer. I a la prova de diumenge va finalitzar a la tercera plaça, per darrera d’Albert Fontova i Lluís Gonfaus.

Amb aquestes quatre proves disputades del Campionat de Catalunya d’Enduro i a manca d’una prova per disputar-se el pròxim 31 d’octubre, Àlex Puey és col·loca tercer del campionat, amb 52 punts, amb Albert Fontova, primer, amb 100 punts i Lluís Gonfaus, segon, amb 73 punts. Mentre que al Campionat d’Espanya, havent disputat tan sols aquestes dues proves del cap de setmana, es col·loca sext, amb 42 punts.

La pròxima i última cita del Campionat de Catalunya d’enduro serà el 31 d’octubre amb la prova de Carders, i del Campionat d’Espanya també l’última amb dos jornades a Antas (Almeria) els dies 13 i 14 de novembre.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 33

Últimes notícies