HomeEducacióUSTEC denuncia que prop d'un 30% dels nomenaments de docents queden sense...

USTEC denuncia que prop d’un 30% dels nomenaments de docents queden sense cobrir

El sindicat USTEC ha denunciat que prop d’un 30% dels nomenaments d’aquest dimecres del Departament d’Educació per cobrir baixes de docents arran de la covid han quedat sense cobrir. El sindicat ha criticat en un missatge a Twitter que “falta personal en moltes especialitats i gran part dels docents de la borsa ha de rebutjar el nomenament pel malaltia“. Per la seva banda, Educació ha informat en un comunicat que continua fent nomenaments diaris, de forma extraordinària, per garantir el funcionament dels centres educatius. En total, la conselleria ha nomenat aquest dimecres 719 docents, que s’incorporaran demà a les aules. Així mateix, Educació ha anunciat que es faran nomenaments telemàtics cada dia durant aquesta setmana i la propera.

A partir d’ara, es cobriran totes les baixes iguals o superiors a cinc dies (fins ara, es cobrien les de set o més dies de durada), i hi haurà la possibilitat de nomenaments excepcionals d’urgència si hi ha centres amb més de tres baixes inferiors a cinc dies.

Per demarcacions, 102 dels 719 docents que s’incorporen aquest dijous a les aules corresponen al Vallès Occidental, seguit pel Maresme-Vallès Oriental (101), Barcelona Comarques (90) i Tarragona (90), Baix Llobregat (87), Girona (82), Lleida (54), Consorci d’Educació de Barcelona (53), Catalunya Central (36) i Terres de l’Ebre (24).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 53

Últimes notícies