HomeEsportsV铆ctor Grau, elegit nou president del Consell Esportiu del Baix Ebre

V铆ctor Grau, elegit nou president del Consell Esportiu del Baix Ebre

V铆ctor Grau Ferrer, regidor d’esports de l’Ajuntament de Tortosa, ha estat elegit nou president del Consell Esportiu del Baix Ebre, substituint en el c脿rrec a Antoni Gilabert. Professionalment 茅s mestre d’Educaci贸 Prim脿ria, professor universitari associat a la Universitat Rovira i Virgili, coordinador de pr脿ctiques de grau de magisteri a la Universitat Oberta de Catalunya i organitzador d’esdeveniments esportius.

Grau assumeix per als quatre anys vinents la presid猫ncia d’una entitat que s’encarrega del foment i la promoci贸 de l’esport escolar i de lleure al Baix Ebre, i 茅s la responsable de dur a terme dos dels programes de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat F铆sica de la Generalitat com s贸n els Jocs Esportius Escolars i el Pla Catal脿 d’Esport a l’Escola. Les seves primeres paraules despr茅s d’assumir el c脿rrec han estat de reconeixement cap a les persones que l’havien precedit, “cal felicitar a tots els membres de la comissi贸 directiva anterior, perqu猫 des de l’altruisme han fet un molt bon treball per fer del nostre consell esportiu, juntament amb els t猫cnics, un referent al pa铆s“. Grau va posa en valor el fet de comptar a la nova comissi贸 directiva amb la pres猫ncia del dos anteriors presidents de l鈥檈ntitat, Enric Adell i Antoni Gilabert,i el fet de que est脿 conven莽ut, 鈥que l鈥檈sport al Baix Ebre 茅s una eina referent, representativa a tots els pobles i ciutats de la comarca. Per aix貌 hem de seguir treballant en la consolidaci贸 de les activitats i disciplines esportives que ja es practiquen i incorporar de noves鈥. Un altre dels reptes de l鈥檈ntitat ser脿 implicar-se en ampliar la xarxa d鈥檈ntrenadors, t猫cnics i tutors de joc de la comarca, 鈥perqu猫 sense ells tot aix貌 no seria possible鈥.

El nou president del Consell Esportiu del Baix Ebre va dir que hi ha un interessant cam铆 a rec贸rrer, “i cal fer-ho junts, administracions, clubs, escoles i entitat esportives en general, i garantir el model en que es fonamenten els consells esportius, que s贸n les de la igualtat d’oportunitats, l’esport sense exclusions per capacitat ni g猫nere, l’esport com a formaci贸 de ciutadans, l’esport socials i familiar, jugar per sobre de competir i el foment d’h脿bits saludables“. V铆ctor Grau espera que durant els pr貌xims mesos, amb el suport del nou equip directiu i t猫cnic, es puguin presentar algunes noves iniciatives i sobretot enfortir les que actualment ja s’estan duent a terme.

L鈥檃ssemblea general extraordin脿ria d鈥檈lecci贸 dels membres de la nova comissi贸 directiva del Consell Esportiu del Baix Ebre va comptar amb la presencia de Jaume Domingo, president la Uni贸 de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) que va aprofitar per recordar que feia pocs dies s鈥檋avia constitu茂t la Uni贸 d鈥橢sports de Catalunya, amb consells i federacions, 鈥quedant molt clar des d鈥檃ra que en aquest pa铆s que hi ha dos sistemes esportius, l鈥檈sport popular, dels quals les Terres de l鈥橢bre van ser al 2019 una refer猫ncia amb els World Sports Games, i l鈥檈sport federat. Dos tend猫ncies, una de m茅s tecnificaci贸 i l鈥檃ltra que 茅s l鈥檈sport per tothom. I per aix貌 els consells esportius hem de treballar des d鈥檃ra per una transformaci贸 que ajudi a generar noves activitats i oportunitats鈥.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 82 = 89

脷ltimes not铆cies