HomeSense categoriaVídeo · El Centre de Desenvolupament de l’Oli impulsa un tast virtual...

Vídeo · El Centre de Desenvolupament de l’Oli impulsa un tast virtual entre prescriptors per promocionar els millors olis de la demarcació

TERRES DE L’EBRE // El Centre de Desenvolupament de l’Oli, gestionat per la Diputació de Tarragona l’Ajuntament de Reus, ha organitzat pels pròxims dies 7 i 14 de juny un tast virtual dels olis guanyadors dels Premis CDO 2020. Esta acció anirà dirigida a prescriptors dels olis d’oliva verge extra, especialment a restaurants i botigues de venda de productes de proximitat i quilòmetre 0 de la demarcació de Tarragona. Des de l’any 2006, els Premis CDO reconeixen els millors olis d’oliva verge extra de les DOP Baix Ebre-Montsià, Siurana i Terra Alta.

L’objectiu del tast és que estos prescriptors puguen apreciar la qualitat i les diferències organolèptiques dels tres olis guanyadors: Agrícola catalana i secció de crèdit de Godall SCCL – Premi CDO 2020 al millor oli afruitat madur; Soldebre i secció de crèdit SCCL – Premi CDO 2020 al millor oli d’oliva afruitat verd dolç i Comercial Az-Azeytun – Premi CDO 2020 al millor oli d’oliva afruitat verd amarg. L’acció també vol contribuir a la difusió de la cultura de l’oli i el contrast d’opinions vers les qualitats i beneficis d’este producte en l’alimentació diària i la salut.

En format de webinar, el tast tindrà una limitació de 200 persones repartides en dos jornades, el dia 7 de juny i el dia 14 de juny, de 12 a 13h.

Els prescriptors rebran prèviament una capsa amb els tres olis guanyadors. Per a l’ocasió s’han creat paquets d’oli amb les ampolles de 250 ml premiades per tal de poder fer este tast telemàtic. Guiat per Àngels Calvo, cap del panell oficial de tast d’olis d’oliva verge extra de Catalunya, el tast es realitzarà des de la Casa del Vermut i del Vi de l’Estació Enològica, un espai emblemàtic de Reus. Estos tastos compten amb la col·laboració de les DOP Baix Ebre-Montsià, Siurana i Terra Alta, els molins guanyadors i l’Agència Reus Promoció.

El tast de guanyadors dels premis CDO 2020 s’ha presentat este matí en roda de premsa a l’Ajuntament de Reus. El diputat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, Josep Forasté, ha destacat que “la cultura de l’oli forma part de la nostra història i de la identitat de la demarcació” i s’ha referit a la iniciativa com “una acció de promoció dirigida a prescriptors gastronòmics perquè siguen ambaixadors dels olis de premi de l’edició 2020”.

Per la seua part, el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, ha posat de manifest que amb este tast “els prescriptors podran gaudir de les característiques que van fer a aquests olis mereixedors dels premis. Aquesta acció promocional contribuirà a posar en valor la qualitat dels nostres olis i ajudarà a la seua difusió entre els sectors especialitzats.”

 

Vídeos promocionals dels olis guanyadors dels Premis CDO 2020

 

  • Agrícola catalana i secció de crèdit de Godall SCCL – Premi CDO 2020 al millor oli afruitat madur

 

 

  • Soldebre i secció de crèdit SCCL – Premi CDO 2020 al millor oli d’oliva afruitat verd dolç

 

 

  • Comercial Az-Azeytun – Premi CDO 2020 al millor oli d’oliva afruitat verd amarg
     

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies