HomeSense categoriaVídeo · L’Ajuntament d’Ulldecona presenta una campanya contra la LGTBIfòbia

Vídeo · L’Ajuntament d’Ulldecona presenta una campanya contra la LGTBIfòbia

MONTSIÀ // El 17 de maig del 1990, l’Organització Mundial de la Salut va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Coincidint amb el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ulldecona ha presentat la campanya #ElVirusDeLaSocietat per conscienciar contra la normalització d’expressions i actituds contra el col·lectiu LGTBI.

El nucli central de la campanya és un cartell amb el missatge “Homofòbia, Bifòbia, transfòbia, el virus de la societat”, que serà repartit per tots els comerços de la localitat, així com a l’Escola Ramón y Cajal i a l’Institut Manuel Sales i Ferré. També s’ha dissenyat un adhesiu amb el lema “OrgullFaldut” i una càpsula audiovisual que serà compartida a les xarxes socials municipals.

La campanya també inclourà la col·locació d’una pancarta del col·lectiu LGTBI al carrer Major, entre l’Ajuntament i la Casa de Cultura, i s’emmarca en la línia del Pla d’Igualtat de promoció de la integració i la no discriminació de totes les persones per raó d’orientació sexual o identitat de gènere, dins d’un municipi obert i divers.

La regidora d’Igualtat, Eli Itarte, ha definit la campanya com a “molt visual” i ha informat que s’allargarà durant un mes “per conscienciar sobre la necessitat d’erradicar estes actituds nocives i afavorir la convivència en una Ulldecona diversa”. I és que, com assegura Itarte, “la pandèmia ha agreujat la discriminació a través de ciberatacs als col·lectius d’homosexuals, bisexuals i transsexuals”. Tota la ciutadania entenem avui dia que la vacuna contra la Covid és necessària, però, com explica la regidora, “també hauríem de vacunar per prevenir altres virus molt perillosos per a la convivència en societat i un d’ells és l’homofòbia, bifòbia i la transfòbia”.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 57

Últimes notícies