HomeSocietatVÍDEOS · Gairebé 200 partidaris de no enderrocar el monument es concentren...

VÍDEOS · Gairebé 200 partidaris de no enderrocar el monument es concentren a Tortosa

TORTOSA // Gairebé uns 200 partidaris de mantenir el monument del riu a Tortosa s’han concentrat aquesta tarde de dijous per defensar, davant del mateix monòlit, perquè no sigui desmantellat. Consol Cordero, presidenta del Col·lectiu per la Reinterpretació del Monument de la Batalla de l’Ebre de Tortosa (Corembe) ha estat l’encarregada de dirigir-se a tots els concentrats per lamentar que el monument franquista no sigui reinterpretat, “com és la voluntat del poble de Tortosa d’acord amb el resultat de la consulta popular del 28 de maig del 2016”.

Cal recordar que la setmana passada el jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona va resoldre a favor del Corembe la petició de mesures cautelars contra les obres de retirada del monument a la batalla de l’Ebre de Tortosa que s’havien d’executar aquest mes de juliol.

Les mesures cautelars afecten, per ara, a la llicència d’obres que va atorgar l’Ajuntament de Tortosa al departament de Justícia i suposarà la paralització total del procés de retirada fins que no es resolguin els dos recursos contenciosos presentats pel Corembe contra el consistori i el departament de Justícia.

Vídeos: Núria Caro (Setmanari l’Ebre)

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies