HomeCulturaXXII Concurs de Pintura i III Concurs de Fotografia de l’oli, ...

XXII Concurs de Pintura i III Concurs de Fotografia de l’oli, de la garrofa i de la pedra seca de Jesús

En el marc dels actes de la XXVIII Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i VII Fira de la Garrofa, el poble de Jesús convoca el XXII Concurs de Pintura i el III Concurs de Fotografia de l’oli, de la garrofa i de la pedra seca de Jesús.

El Concurs de Pintura, que és una cita consolidada com a referent cultural, té com a únic eix temàtic el món del camp, de l’oli i de la garrofa; i compta amb tres categories: infantil, junior i general.

La categoria INFANTIL és per a alumnes d’I5 fins a 2n de Primària, amb tècnica i dimensions lliures. S’hi entreguen tres obsequis (primer, segon i tercer) i un premi especial Fira de l’Oli que patrocina Muniatto Xou.

La categoria JUNIOR és per a alumnes de 3r fins a 6è de Primària. La tècnica és lliure i hi ha tres obsequis per a cada modalitat: primer, segon i tercer.

La categoria GENERAL, reservada per a majors de 16 anys (que ja els hagen complit en el moment del lliurament de premis), tant de Jesús com d’altres poblacions. La categoria general compta amb un primer premi de 500€ i diploma i un segon premi de 150€ i diploma.

A més, hi ha també categoria d’artista local amb un primer premi de 300€ i patrocinats per Royes i Materials Gisbert.

Les dues obres guanyadores, la primera general i la primera local, passaran a formar part del fons d’art de l’EMD de Jesús.

Els obsequis i els premis del concurs Infantil i Júnior estan patrocinats per Electrodomèstics Altadill, Gascó Joguines, GIS, Godofredo Capella, Nati Dolços & Festa, Offi Complet, Primitivo Conesa, Munitatto Xou i Esports Fevi.

Per altra banda, al Concurs de Fotografia és obert a tothom i es podrà presentar qualsevol obra que contingui referències a l’oli, a la garrofa o a la pedra seca, podent presentar com a màxim 3 fotografies per participant. Hi haurà un primer premi de 300€ patrocinat per Aigües de Tortosa i productes de la terra i un segon premi de 150€ patrocinat per Concreto Obres i productes de la terra. També es reconeixeran dos Mencions d’Honor i botella d’oli de la terra.

Les bases dels concursos es poden consultar al web de l’EMD de Jesús (https://www.jesus.cat/), al telèfon 977 500 735 o al correu emd@jesus.cat . La data màxima de lliurament d’obres és el 21 d’abril (abans de les 13 hores). Amb tots les obres rebudes es farà una exposició conjunta durant la celebració de la XXVIII Fira de l’Oli i VII Fira de la Garrofa, que es podrà visitar del 12 al 14 de maig de 2023 a Jesús.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 73

Últimes notícies