HomeEconomia7,5 milions per a programes de sostenibilitat turística a Deltebre, Tossa de...

7,5 milions per a programes de sostenibilitat turística a Deltebre, Tossa de Mar i Mont-roig del Camp

Els municipis de Deltebre, Tossa de Mar i Mont-roig del Camp rebran 7,5 milions d’euros per desenvolupar projectes en el marc de la convocatòria ordinària del Programa de Plans de sostenibilitat turística en destinacions 2022.

Els diners els aporten la Generalitat (2,7 milions), les entitats locals executores dels plans (2,7 milions) i la Secretaria d’Estat de Turisme (2,1 milions). L’objectiu és impulsar la transformació de les destinacions turístiques cap a un model basat en la sostenibilitat mediambiental, socioeconòmica i territorial. També donar suport al desenvolupament d’estratègies de resiliència davant dels nous reptes als quals s’enfronta el sector turístic.

La valoració que ha fet la Direcció General de Turisme per atorgar la subvenció ha tingut en compte que els projectes incloguessen actuacions que donessen resposta mínimament a cada un dels quatre eixos que marcaven les bases, la transició verda i sostenible, l’eficiència energètica, la transició digital i la competitivitat.

El programa ordinari de Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions (PSTD) es convoca amb caràcter anual des de l’any 2020. La pròxima convocatòria ordinària està prevista per a l’any 2023.

Actualment, estan en desenvolupament dos plans d’aquest tipus a Torroella de Montgrí i a la comarca de la Vall d’Aran, amb una inversió global de poc més de sis milions d’euros.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies