HomeSense categoriaL'Antic Molí revalida l'estrella Michelin i s'estrena amb una Estrella Verda

L’Antic Molí revalida l’estrella Michelin i s’estrena amb una Estrella Verda

TERRES DE L’EBRE // Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat esta distinció en un any on el món de la restauració ha estat un dels més afectats a causa de les restriccions de la Covid-19. La gala de les estrelles Michelin, marcada per l’escenari de pandèmia, ha tingut enguany una edició telemàtica presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Reial Casa de Correus de Madrid. 

Han tornat a obtenir l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L’Antic Molí) on a més s’ha estrenat amb l’estrella verda, i l’aldeà Fran López, amb el Villa Retiro (Xerta) i el seu restaurant a Barcelona, el Xerta Restaurant, que renova les dues estrelles. 

Vicent Guimerà, el xef de L’Antic Molí ha tornat a obtenir l’estrella Michelin, el qual també ha obtingut la distinció d’estrella verda, atorgada als xefs que estan especialment compromesos amb la gastronomia sostenible i el medi ambient.

Guimerà, de l’Antic Molí, que ja és el cinqué any consecutiu que obté l’estrella Michelin, i enguany en suma una de nova, ha volgut agrair a través de la seua pàgina web esta distinció i ha destacat els moments difícils en què es troba el món de la restauració a causa pandèmia. “Ha estat un any molt dur per a tots, i sobretot per al sector de la restauració, però aquest reconeixement ens dóna vida per a seguir per a aquest Nadal i per al 2021 que segur que serà millor que este”, ha assenyalat, i també ha encoratjat a seguir endavant a tots els companys i persones. 

El xef de L’Antic Molí  ha volgut dedicar estes dos estrelles a tots els treballadors que durant estos cinc anys han passat pel restaurant, ja que considera que és fruit de l’esforç del dia a dia.

 

 

El xef Jeroni Castell, a través de les xarxes socials, ha agraït la concessió d’esta estrella Michelin, que renova per vuitè any consecutiu. El cuiner ulldeconenc ho ha fet saber a través de les xarxes socials en un missatge on remarca que no ha estat un any fàcil pel sector. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies