HomeAgriculturaAcció Climàtica abona 47.968 € de l'ajut a la Ramaderia ecològica a...

Acció Climàtica abona 47.968 € de l’ajut a la Ramaderia ecològica a l’Ebre

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural continua efectuant els pagaments del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya PDR.cat2022, complint, així, amb els compromisos assumits amb els agricultors.

Així, avui fa efectiu el pagament dels imports corresponents a l’ajut de Ramaderia ecològica de la campanya 2021, per 47.968 €, a 5 beneficiaris de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre i el Montsià.

L’objectiu d’este ajut és compensar el lucre cessant i l’increment de costos associats a pràctiques respectuoses envers el medi ambient que suporten els operadors ecològics.

En este sentit, l’operació té en compte la variació en el rendiment productiu, la millora de les instal·lacions i la disminució de la densitat animal, alhora que la disminució dels transports d’animals entre granges de cria i d’engreix. Així mateix, també preveu la variació en els costos per l’increment de la despesa relativa a la major dedicació dels productors i la inclusió de farratges ecològics en la dieta, en substitució d’una dieta únicament basada en pinsos concentrats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 39

Últimes notícies