HomeSocietatAcció conjunta entre Tortosa Més i l'empresa Xocolata Creo per dinamitzar el...

Acció conjunta entre Tortosa Més i l’empresa Xocolata Creo per dinamitzar el teixit comercial

TORTOSA // Ara més que mai, les sinergies entre les entitats i les empreses són molt importants. Unir esforços per afrontar situacions difícils és l’única manera de superar les dificultats i construir futur. Xocolata Creo, que té els seus orígens fa 80 anys, representa la tradició i la fortalesa del teixit comercial de Tortosa.

Tortosa Més, l’associació comercial més gran de les Terres de l’Ebre, dia a dia cerca, desenvolupa i proporciona eines així com assessorament i coneixements pels seus establiments federats perquè augmentin aquesta fortalesa i difonguin el seu missatge comercial arreu.

Objectius comuns, camí comú. I per tant, és un plaer anunciar que Tortosa Més i Xocolates CREO engeguen una col·laboració que comença enguany en el certamen Cada Més un Mos de maig, dedicat a la Xocolata CREO, i que es durà a terme en un seguit d’actes durant els dos propers caps de setmana i que s’organitzaran conjuntament.

El calendari d’aquests actes és el següent.

1. Data i hora: Dissabte 15 de Maig – Durant el matí
Localització: Mercat de Tortosa
Acte: Concurs “Encerta el sabor de CREO”
• Les persones concursants hauran d’encertar el sabor de xocolata CREO (vainilla o canyella). Si l’encerten, rebran una de les noves bosses corporatives de Tortosa Més, on a dins, potser, si resulten guanyadores, hi trobaran una invitació per a dues persones per a visitar la fàbrica de Xocolates CREO de Tortosa.

2. Data i hora: Dissabte 22 de Maig – Durant el matí
Localització: Mercat de Tortosa
Acte: Concurs “Encerta el sabor de CREO” + Xocolatada popular
• Repetim el mateix concurs del dissabte dia 15 i s’hi afegeix una xocolatada popular.

Encetem aquesta etapa comuna amb molta il·lusió i perspectives i esperem que aquesta col·laboració per part de les dues parts no acabi en aquests actes sinó que planti la llavor d’una cooperació que perduri en el temps a fi d’assolir objectius a curt, mitjà i llarg termini que beneficiïn als nostres comerços, serveis i restauració de proximitat i a tota la societat Tortosina en general“, diuen des de les organitzacions promotores de l’esdeveniment.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies