HomeSocietat#ACTUALITZACIÓ: 2.348 clients continuen sense llum en 17 municipis catalans, com Agramunt,...

#ACTUALITZACIÓ: 2.348 clients continuen sense llum en 17 municipis catalans, com Agramunt, Arnes o La Bisbal de Falset

TERRES DE L’EBRE // Un total de 2.348 clients continuen sense llum en 17 municipis catalans, han informat a l’ACN fonts d’Endesa. Són petites incidències molt repartides al territori, però hi ha una especial afectació a la zona de la franja i el Priorat. Els municipis més afectats són Agramunt (690 clients), Arnes (530), Caseres (253) i La Bisbal de Falset (243) i Falset (120). Hi ha uns 300 tècnics d’Endesa desplaçats sobre el terreny o bé en el centre de control coordinant els treballs. Pel que fa a la telefonia, hi ha 25 incidències, 11 al Priorat i 8 de telefonia fixa. Aquesta última és de prioritat absoluta solucionar-la perquè en depèn la teleassistència.
Pel que fa pobles com Poboleda, La Vilella Baixa, Capsanes i La Figuera ja han recuperat el subministrament elèctric. 

Els tècnics estan en constant coordinació amb el CECAT per poder accedir a les instal•lacions elèctriques que s’han malmès i que ara estan bloquejades per la neu, segons Endesa. De moment, la companyia està gestionant el trasllat de diversos grups electrògens per la impossibilitat dels tècnics d’arribar al lloc per culpa de l’acumulació de neu. La majoria que està previst que estiguin instal•lats abans que es faci fosc.

Concretament, se n’instal•laran dos a Agramunt a les set del vespre, dos a El Masroig, dos a Arnes (abans de les sis de la tarda) i un a Bellmunt de Priorat, a la Bisbal de Falset, a Margalef, a El Lloar i a Caseres.

El cas crític de Falset s’ha solucionat en bona part, i queden 120 clients sense llum.
 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

56 + = 60

Últimes notícies