HomeEconomiaAdif Alta Velocidad invertirà 82 MEUR en les instal·lacions de senyalització del...

Adif Alta Velocidad invertirà 82 MEUR en les instal·lacions de senyalització del tram entre Castelló i l’Ametlla de Mar

Adif Alta Velocitat ha licitat per 81,87 milions d’euros les obres de les instal·lacions de senyalització dels trams Castelló-l’Ametlla de Mar, incloent-hi el ramal entre Tortosa i l’Aldea.

L’actuació, que s’allargarà durant 22 mesos, complementarà els projectes de canvi d’ample de via i catenària per poder implantar l’ample internacional per a circulació de mercaderies i passatgers.

El projecte inclou també la renovació de les actuals instal·lacions per incrementar la seua disponibilitat i fiabilitat, contribuint a optimitzar i racionalitzar l’explotació ferroviària d’acord amb els escenaris futurs, segons l’ens gestor de les infraestructures ferroviàries.

S’incorporaran onze enclavaments a les onze estacions del tram, xarxes de cablejat amb factor de reducció i circuits de via d’última generació per millorar la fiabilitat de les instal·lacions de senyalització. Tot plegat, apunta Adif Alta Velocitat, ha de permetre incrementar la durabilitat dels sistemes reduint la probabilitat d’incidències que afecten el servei i racionalitzant les necessitats de manteniment.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 38

Últimes notícies