HomeSense categoriaAdif iniciarà obres de millora en el tram Tortosa-L'Aldea per un import...

Adif iniciarà obres de millora en el tram Tortosa-L’Aldea per un import d’1,3 MEUR

TERRES DE L’EBRE // Adif iniciarà obres de millora de la infraestructura en el tram Tortosa-L’Aldea per un import de gairebé 1,3 milions d’euros. 

Estes actuacions consistiran en la renovació de la via mitjançant la instal·lació de nou carril en els més de 13 km d’este ramal, i la substitució de més de 3.000 travesses.

També està prevista la instal·lació de carril de 54 kg/m en les cinc vies, tant d’encreuament com d’apartat, en l’estació de Tortosa, a més de la col·locació de travesses polivalents, la renovació total de la capa de balast, l’adequació dels desviaments o canvis d’agulla i la instal·lació de quatre aparells de dilatació.

A més, es rehabilitaran les connexions elèctriques, es construiran noves talperes de formigó i es col·locaran noves canonades del sistema de drenatge per a millorar les condicions d’evacuació de l’aigua de la plataforma. 

L’actuació té com a objectiu millorar les instal·lacions ferroviàries augmentant els seus paràmetres de qualitat, disponibilitat, durabilitat i solidesa, contribuint a incrementar el confort, eficàcia, fiabilitat i regularitat del trànsit ferroviari en el tram Tortosa-L’Aldea.

D’esta manera, es pretén millorar l’explotació ferroviària, racionalitzar les necessitats de manteniment i reduir la probabilitat d’incidències relacionades amb la infraestructura ferroviària. El projecte s’emmarca en l’execució del Pla de Rodalies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 51

Últimes notícies