HomeSense categoriaAmposta celebra el Dia Internacional de la Dansa amb un espectacle d’entrada...

Amposta celebra el Dia Internacional de la Dansa amb un espectacle d’entrada gratuïta

MONTSIÀ // El dia 30 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa i l’Ajuntament d’Amposta i l’escola de dansa Maria Lozano han programat un espectacle per commemorar-lo, el dia 2 de maig a les 12:00 h. L’espectacle, d’entrada gratuïta, se celebrarà al Parc dels Xiribecs. L’exhibició permetrà a l’escola oferir diverses danses i mostrar les coreografies amb què han treballat durant l’any. L’esdeveniment suposa “una oportunitat per donar a conèixer i promocionar la dansa del territori”, apunta Inés Martí, regidora de Cultura i Memòria Històrica.

Per la seua banda, l’escola de Jacqueline Biosca, en el marc de la celebració, també ha participat en una iniciativa d’AEDA (Associació d’Escoles Autoritzades) amb una imatge de les seues ballarines i ballarins davant el Pont Penjant i que formarà part del vídeo que aquesta associació difondrà per les xarxes socials per transmetre que el Dia Internacional de la Dansa se celebra en diferents punts del país.

A banda d’estes activitats, l’Ajuntament d’Amposta donarà a conèixer aviat altres activitats que organitzarà aquest any i que s’emmarquen en el programa Fem Dansa, part del Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya. Fem Dansa és una acció organitzada amb l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya que pretén reforçar el circuit estable municipal de Catalunya per a produccions mitjanes de dansa i ampliar la xarxa d’estructures i espais d’exhibició. Enguany serà el tercer any que Amposta s’uneix a aquesta acció.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies