HomeMobilitatAdif posa en servei nous sistemes de gestió de trànsit en el...

Adif posa en servei nous sistemes de gestió de trànsit en el tram Tortosa-L’Aldea-Amposta

Adif ha posat en servei els nous sistemes de gestió de trànsit en el ramal d’ample convencional L’Aldea-Amposta-Tortosa, que han representat una inversió superior als 3,5 milions d’euros.

L’objectiu d’estes actuacions és dotar esta línia, per la qual circulen els serveis de la línia R16 de Rodalies i els serveis públics de Mitjana distància València-Tortosa-Barcelona, de nous sistemes més moderns per a la gestió de la circulació, així com de sistemes de senyalització i comunicacions de major fiabilitat. D’esta manera, s’incrementaran els paràmetres de disponibilitat, funcionalitat, eficiència i eficàcia de l’explotació ferroviària.

Les obres han contemplat la renovació integral dels sistemes per uns altres més moderns en les estacions de Tortosa i Campredó.

També s’han muntat nous sistemes videogràfics per al comandament local dels enclavaments i s’adequarà el de l’estació de L’Aldea, i s’han instal·lat nous elements de camp en les estacions de Tortosa i Campredó, com a senyals lluminosos laterals, senyals alfanumèrics indicadors de direcció, caixes de terminals, comptadors d’eixos, o accionaments.

D’altra banda s’ha actualitzat el sistema existent, Bloqueig Automàtic en via Única amb control de trànsit centralitzat (BAU amb CTC), entre les estacions de L’Aldea i Tortosa, la qual cosa permet una major flexibilitat de l’explotació ferroviària, i s’ha desplegat una nova xarxa de cablejat per a les instal·lacions de seguretat.

L’actuació té com a objectiu millorar les instal·lacions ferroviàries augmentant els seus paràmetres de qualitat, disponibilitat, durabilitat i solidesa, contribuint a incrementar el confort, eficàcia, fiabilitat i regularitat del trànsit ferroviari en el tram Tortosa-L’Aldea.

L’actuació té com a objectiu millorar les instal·lacions ferroviàries augmentant els seus paràmetres de qualitat, disponibilitat, durabilitat i solidesa, contribuint a incrementar el confort, eficàcia, fiabilitat i regularitat del trànsit ferroviari en el tram L’Aldea-Amposta-Tortosa. D’esta manera, es pretén millorar l’explotació ferroviària, racionalitzar les necessitats de manteniment i reduir la probabilitat d’incidències relacionades amb la infraestructura ferroviària. El projecte s’emmarca en l’execució del Pla de Rodalies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies