HomeSocietatAigües de Tortosa destinarà un euro a obra social per cada usuari...

Aigües de Tortosa destinarà un euro a obra social per cada usuari que faça el pas de canviar la factura en paper a factura electrònica

Canviar el rebut de l’aigua, del format actual en paper al format digital, tindrà a partir d’ara una contrapartida solidària: Aigües de Tortosa destinarà 1 euro a entitats socials de la ciutat per cada abonat que demane el canvi. En concret, estos diners aniran a parar a Càritas i a Creu Roja, entitats amb les quals l’Ajuntament de Tortosa ve treballant estretament des de fa molt temps en l’atenció de les persones més necessitades de la ciutat.

Este matí, l’alcaldessa Meritxell Roigé, acompanyada del gerent d’Aigües de Tortosa, Honorio Royo, el director de màrqueting d’Aigües de Catalunya, Elies Colom, el president de Càritas Tortosa, Lluís Pegueroles, i el vicepresident de Creu Roja Tortosa, Jordi Bonilla, ha presentat els detalls de la iniciativa. Roigé ha subratllat que l’acció té un doble objectiu: a més de la finalitat solidària també vol contribuir a reforçar la sostenibilitat ja que es redueix el volum de comunicacions en paper i s’evita generar residus.

L’alcaldessa ha afegit que esta acció d’Aigües de Tortosa és “un granet d’arena més” dins de les accions socials que du a terme l’empresa. En este sentit, recorda que Aigües de Tortosa també està ajudant les famílies que pateixen pobresa energètica a pagar els rebuts de l’aigua, també ha establit tarificacions socials en funció de la renda i a més a més garanteix el subministrament a les famílies vulnerables.

Paral·lelament, altres programes impulsats des d’Aigües de Tortosa també permeten detectar possibles incidents en persones grans que viuen soles, a través de la telelectura dels comptadors.

Per sol·licitar el canvi de la factura en paper a la factura electrònica n’hi ha prou amb posar-se en contacte amb Aigües de Tortosa: mitjançant el seu web (www.aiguesdetortosa.cat), el correu electrònic (atencioalclient@aiguesdetortosa.cat), el telèfon 977 510 181 o presencialment a les instal·lacions de l’empresa, situades al Viver d’Empreses de Tortosa.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 21

Últimes notícies