HomeEsportsAlbert Giné entre els més destacats del repte solidari "The longest night"

Albert Giné entre els més destacats del repte solidari “The longest night”

ESPORTS // Només continuaven dos participants dels 60 que van iniciar el repte solidari “The longest night”, quan Albert Giné va deixar la prova. La cursa que en principi s’havia de disputar a la Masia de Castelló del municipi de Vandellòs, va canviar d’escenari, per les mesures sanitàries de darrera hora, per traslladar-se a un circuit de 5,7 quilòmetres i 300 metres de desnivell, en la zona sud de la petita població de Pratdip.

Entre els 60 participants hi havia corredors de mota experiència i prestigi, com Kilian Garcia, Albert Giné, Jacinto Bermúdez, Joel Jaile, David Vallverdú, Oriol Antolí, Javi Puit, Esteban Monje, Benito Manzanares, José Samaniego, Arí Casajuana, Eva M. Gallego, Noelia Merino i Blanca Trenas, que van abonar cinc euros d’inscripció destinats al projecte Emma, havien d’efectuar voltes a l’exigent circuit, dur i tècnic, en menys d’una hora per volta per poder continuar, amb l’inconvenient afegit de la pluja que va caure durant quasi tota la nit, i la xafogor que van haver de suportar a l’inici del repte a les 21:00 hores. A causa de la pluja el circuit es va fer perillós en alguns punts, provocant que només 9 corredors, es mantinguessin donant voltes durant tota la nit.

A les 12:00 del migdia, només seguien en la cursa tres corredors, incloent-hi Albert Giné, que va aturar-se quan anava per la setzena volta i portava 89 quilòmetres amb 9000 metres acumulats. Després ho va deixar Javier Puit i l’últim va ser Oriol Antolí.