HomeSocietatAlcanar activa l'operació fred per protegir les persones més vulnerables

Alcanar activa l’operació fred per protegir les persones més vulnerables

ALCANAR // La regidoria d’Acció Social de L’Ajuntament d’Alcanar, Càritas, la Policia Local i l’equip de serveis socials han activat l’Operació Fred. Aquest dispositiu especial té per objectiu ajudar les persones sense llar o que no disposen de recursos durant els pròxims dies que es preveuen baixes temperatures al municipi.

A partir d’avui, la policia Local d’Alcanar intensificarà el patrullatge per detectar les persones en situació de vulnerabilitat. A més, l’ajuntament facilitarà un espai de pernoctació amb servei de dutxa, calefacció i menjar calent. En el cas que les persones no accepten el trasllat al lloc de pernoctació, les voluntàries de Càritas oferiran mantes, roba d’hivern i menjar. Per la seua banda, Creu Roja d’Alcanar també dona suport a la iniciativa i oferirà lots de neteja i mantes en el cas que siga necessari. L’operació fred es coordinarà des de la Regidoria d’Afers Socials i Famílies.

Es demana la col·laboració ciutadana

L’Ajuntament d’Alcanar demana la col·laboració ciutadana per tal de poder arribar a tothom que necessite atenció. En cas de detectar persones que passen la nit al carrer, es demana avisar la Policia Local al telèfon 977732144.

L’Ajuntament, per mitjà de serveis socials, centralitza la informació de la ciutadania amb necessitat de ser atesos i manté una coordinació amb l’entitat Càritas. Si les persones s’adrecen directament a aquestes entitats, s’inclouen a la llista centralitzada per la Regidoria d’Afers Socials.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 62

Últimes notícies