HomeFestesAllau de solidaritat en l鈥橭frena de Flors i Fruits de Roquetes

Allau de solidaritat en l鈥橭frena de Flors i Fruits de Roquetes

Una gran mostra d鈥檈sperit solidari. Desenes d鈥檈ntitats i associacions de la ciutat, a m茅s de 23 colles i penyes, han participat aquest dissabte en l鈥橭frena de Flors i Fruits en honor a Sant Gregori, patr贸 del municipi, on s鈥檋an recollit m茅s de 1.500 quilos d鈥檃liments en benefici de C脿ritas Roquetes. En el tercer dia de les Festes Majors i amb l鈥橦ort de Cruells com a epicentre, l鈥檃cte ha estat presidit per la invitada d鈥檋onor Iris Castell, diputada delegada d鈥橧nfraestructures del Territori de la Diputaci贸 de Tarragona, acompanyada per l鈥檃lcalde de Roquetes, Ivan Garcia.

Foto: Ajuntament de Roquetes

A la vegada, tamb茅 han assistit la resta de membres de la corporaci贸 municipal; totes les
pubilles, pubilletes, hereus i hereuets d鈥檈nguany, amb el vestit de pageses i pagesos; el
president del Patronat de Festes, Juan Carlos Sangres; i l鈥檃lcalde de Tortosa, Jordi Jordan,
entre d鈥檃ltres personalitats i representants.

Els portadors de les banderes de la ciutat i el Patronat

El Patronat de Festes ha estat distingit com a portador de la Bandera de la Ciutat, despr茅s del seu nomenament com a roquetenc de l鈥檃ny en arribar al 50猫 aniversari. Al seu torn, la Societat de Ca莽adors la Perdiu Roquetense i els Pagesos de Roquetes s鈥檋an encarregat de portar la bandera del Patronat de Festes, en agra茂ment a la seva col路laboraci贸 en la preparaci贸 del del Sopar de la Cabra, que enguany complir脿 la seva 40a edici贸.

Tampoc han faltat l鈥檈xhibici贸 dels Gegants Isabel i Gregori de Roquetes, amb els gegants
Lluc i Pietat d鈥橴lldecona com a convidats. El p煤blic present ha pogut gaudir aix铆 mateix de les actuacions dels Grallers de Roquetes i de la Banda de M煤sica de la Lira Roquetense.

Foto: Ajuntament de Roquetes

Tanmateix, tamb茅 han pres part en l鈥橭frena de Flors i Fruits l鈥橝ssociaci贸 de Ve茂ns Raval de
Cristo, la Comissi贸 de Festes Raval de Cristo, l鈥橝ssociaci贸 de Jubilats i Pensionistes de
Roquetes, l鈥橝ssociaci贸 de Dones de Roquetes, el Club Futbol Sala Roquetes, el Club
Deportiu Roquetenc, el Club Voleibol Roquetes, la Penya Barcelonista Mont Caro de
Roquetes, el Comer莽 Agrupat de Roquetes, el Trail Roquetes, el Club Esportiu BTT
Roquetes, l鈥橝ssociaci贸 de Sevillanes A nuestro Aire, la cooperativa Soldebre, l鈥橝ssociaci贸
de Sevillanes Punt i a part, i les Pubilles i Festes de Tortosa.

Foto: Ajuntament de Roquetes

L鈥橝juntament de Roquetes, a la vegada, ha volgut retre un reconeixement a Pepita Bosch, per la labor d鈥檕rfebreria artesanal que l鈥檋a portat a enjoiar la Geganta Isabel al llarg dels 煤ltims dos anys, amb la confecci贸 del collar i arracades noves.

Iris Castell: 鈥淩oquetes 茅s una ciutat amb molt de futur鈥

En el seu parlament, la invitada d鈥檋onor a l鈥橭frena de Flors i Fruits, la diputada Iris Castell, ha remarcat que Roquetes 茅s una ciutat 鈥en transformaci贸 constant i amb molt de futur鈥, per l鈥檃cci贸 del govern municipal. 鈥脡s f脿cil treballar amb un Ajuntament com el de Roquetes. Compartim valors com el desenvolupament sostenible, l鈥檃juda a les entitats, la defensa de la diversitat, i el foment de l鈥檈sport com una eina de cohesi贸 i transformaci贸 social. Aix貌 defineix qui voleu ser el dia de dem脿鈥, ha assegurat, tot remarcant alhora 鈥el car脿cter acollidor鈥 com una altra de les fortaleses del municipi, d鈥檕n eren originaris els seus rebesavis i iaio.

L鈥檃lcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha volgut agrair a Iris Castell i la Diputaci贸 de Tarragona la seva contribuci贸 en el desenvolupament de Roquetes, amb una inversi贸 total valorada en aproximadament 14 milions d鈥檈uros a executar en els pr貌xims anys. 鈥Es tracta actualment de la millora de la carretera dels Reguers, per貌 tamb茅 la futura reforma de la carretera del Mas de Barberans, o la prolongaci贸 de la Via Verda fins La R脿pita鈥 ha explicat el batlle roquetero.

Alhora, Garcia tamb茅 ha posat en valor la solidaritat mostrada durant l鈥檃cte 鈥per les entitats, colles i jovent en suport a C脿ritas Roquetes鈥, una entitat 鈥molt necess脿ria鈥, ha exposat, pel 鈥treball que realitza per la gent que m茅s ho necessita durant tot l鈥檃ny鈥.

Per 煤ltim, el director de C脿ritas Roquetes, Pepe Curto, ha mostrat 鈥orgull鈥 per la generositat de Roquetes en l鈥橭frena de Flors i Fruits, tot recordant la labor social de l鈥檈ntitat. 鈥Atenem 50 fam铆lies de mitjana a la ciutat cada 3 setmanes, i han estat 502 les persones que han rebut els serveis de la nostra entitat en els 煤ltims quatre anys de traject貌ria, sigui amb 脿pats, roba, o material escolar. I tot ho hem pogut tirar endavant gr脿cies a l鈥檃juda de la gent de Roquetes鈥, ha certificat.

L鈥檌nici, des de l鈥橝juntament

La intensa tarda d鈥檃ctivitat s鈥檋a iniciat a l鈥橝juntament. All脿, l鈥檃lcalde i els membres de la
corporaci贸 municipal han rebut la invitada d鈥檋onor, Iris Castell, al Sal贸 de Plens, on ha pogut signar el llibre d鈥檋onor de la ciutat.

Foto: Ajuntament de Roquetes

A continuaci贸, s鈥檋a produ茂t el recorregut de tota la comitiva pels carrers principals de
Roquetes fins a l鈥橦ort de Cruells, amb protagonisme especial per les colles de joves, que han completat la cinquena prova del circuit de penyes, amb la participaci贸 a l鈥橭frena de Flors i Fruits.

Foto: Ajuntament de Roquetes

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

8 + 1 =

脷ltimes not铆cies