HomeSocietatAmadea Ferreres, renovada com a Defensora de la Ciutadania d'Amposta durant cinc...

Amadea Ferreres, renovada com a Defensora de la Ciutadania d’Amposta durant cinc anys més

El ple extraordinari urgent celebrat aquest dilluns al matí ha ratificat, per unanimitat, que Amadea Ferreres continui sent durant cinc anys més la Defensora de la Ciutadania d’Amposta. Tots els grups municipals han coincidit en destacar la tasca que ha fet Ferreres els últims anys en la defensa dels interessos de la ciutadania d’Amposta tant davant de l’administració pública, com davant d’empreses privades i altres ciutadans i ciutadanes.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha lloat la feina feta per Ferreres, “especialment davant les empreses subministradores i en la defensa dels drets de la ciutadania“.

Amadea Ferreres va ser nomenada al ple de novembre del 2017, després de tres anys sense aquesta figura. Ferreres és la quinta Defensora de la Ciutadania que té l’Ajuntament d’Amposta. Ferreres va ser escollida entre la vintena de currículums que es van presentar quan es va obrir la convocatòria per ocupar el lloc de Defensor/a del Ciutadà al 2014. Ferreres va ser regidora de Serveis Socials i Sanitat durant l’alcaldia de Josep Maria Simó.

L’any 1987, Amposta es va convertir la primera ciutat de l’Estat espanyol en tenir la figura de Defensor/a de la Ciutadania.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies