HomeEconomiaAmiblu s'adjudica el subministrament de 65 km de canonades per al Sifó...

Amiblu s’adjudica el subministrament de 65 km de canonades per al Sifó de Cardiel (Aragó) per 16M€

El fabricant de canonades i accessoris de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV) Amiblu Pipes Spain s’ha adjudicat el subministrament de 65 km de canonades de PRFV per al Sifó de Cardiel, a Fraga i Ballobar (Aragó), per valor de 16 milions d’euros. Es tracta de la major adjudicació en una obra de modernització de regadiu que aconsegueix Amiblu fins a la data, que fabricarà i subministrarà les canonades des de la seva planta de Camarles, a Tarragona.

Aquesta adjudicació a Amiblu forma part del projecte global d’execució d’obres Sifó de Cardiel Sectors VI, VII i XVII de la zona regable de Monegros II a Fraga i Ballobar, per part del Govern d’Aragó i la Comunitat de Regants del Sifó de Cardiel, a través de l’UTE Sifó de Cardiel, formada per les empreses OHLA i Copisa.

El termini estimat de fabricació i subministrament de les canonades és d’1 any i l’objectiu del projecte és transformar en regadiu una gran extensió de terra de secà de 5.330 hectàrees. En total, Amiblu fabricarà 65 km de canonades de PRFV, amb diàmetres que van des dels DN600 fins a DN1.800. El projecte, que compta amb un pressupost global de 50 milions d’euros, és una de les obres hidràuliques més importants de regadiu que es duen a terme en aquest moment a Espanya i suposarà un gran canvi per a la zona.

Amiblu celebra la confiança dipositada en les canonades de PRFV per al reg per part de la Comunitat de Regants del Sifó de Cardiel i el Govern d’Aragó.

Xavier Arasanz, Director General d’Amiblu a Espanya, explica: “Les canonades de PRFV ofereixen importants avantatges per al sector del regadiu respecte al formigó o l’acer, pels baixos costos d’explotació que comporta el seu ús, gràcies al seu excel·lent comportament hidràulic, la seva alta durabilitat i l’absència de corrosió. Esperem que Amiblu pugui col·laborar en els grans projectes de transformació de regadius que s’estan executant en aquests moments a nivell nacional i a l’estranger”.

Más de 330 projectes de tuberies de PRFV per al reg Operant a Espanya des del 1996, Amiblu Pipes Spain és una empresa referent de la península ibèrica en el disseny i fabricació de canonades de PRFV.

Per al sector del reg, Amiblu ha dut a terme un total de 330 projectes, convertint-se en un dels actors principals per a les comunitats de regants de tot el panorama nacional. Només en l’últim any, ha participat en projectes de reg de gran envergadura com la modernització de l’estació de bombament i la xarxa de regs de Payuelos, a les províncies de Lleó i Valladolid; la construcció de la canonada de Valdurrios (Saragossa), de 25 km de longitud, per a la transformació d’una gran extensió de terra de secà en regadius, així com per a la modernització dels regadius existents als Monegres, o el subministrament de 38 km de canonades de PRFV per al canal Segarra Garrigues (Lleida), el projecte per a reg de major rellevància dut a terme a Catalunya.

Actualment, Amiblu amb seu al polígon de Camarles, treballa en projectes de reg i estacions de bombament en més de 50 països, amb un subministrament anual mitjà de 250 km de canonades per al sector, fabricades en les 7 plantes de producció que la companyia té a Europa

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies