HomeSocietatAmposta activa accions d’acompanyament a la gent gran per mitigar els efectes...

Amposta activa accions d’acompanyament a la gent gran per mitigar els efectes de l’onada de calor

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta ha activat algunes mesures de seguiment i acompanyament dirigides a les persones majors de vuitanta anys amb l’objectiu de minimitzar els efectes de l’onada de calor dels últims dies.

Pel que fa a les mesures, per una banda, s’ha intensificat el seguiment de les persones que ja disposen dels serveis d’atenció domiciliària per comprovar les condicions climàtiques de casa seua, així com s’ha ampliat el servei d’àpats a domicili.

En la mateixa línia, també s’han augmentat les trucades a les persones majors de vuitanta anys que viuen soles, un acompanyament que es realitza conjuntament amb el projecte “Bon dia, com estem?”.

En paral·lel, s’ha ampliat l’horari del Casal Cívic Ruiz Salgado a caps de setmana i festius, per tal d’oferir un espai amb climatització i hidratació a totes aquelles persones que no en disposen al seu domicili. Per facilitar-ne l’accés, a partir del 25 de juliol entrarà en funcionament una nova parada d’autobús just al davant del Casal de la gent gran.

La regidora de Serveis Socials i Salut, Susanna Sancho, explicava que “el propòsit del seguiment és confirmar que aquestes persones més vulnerables disposen de mitjans per mantenir una bona temperatura als domicilis, alhora que oferir-los consells sobre la hidratació i l’alimentació seguint les recomanacions del departament d’Interior”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies