HomeSocietatAmposta acull l’última reunió del projecte internacional de mentoria esportiva SportMe

Amposta acull l’última reunió del projecte internacional de mentoria esportiva SportMe

Amposta és la seu de la quarta i última reunió transnacional del projecte SportMe, una iniciativa que vol aprofitar la pràctica esportiva per a afavorir la inclusió social dels joves en situacions de vulnerabilitat.

Durant este cap de setmana, els visitants de Portugal i Regne Unit tornaran a visitar, com ja van fer l’any passat, les instal·lacions esportives de la ciutat, així com les iniciatives municipals per fomentar l’esport i els seus beneficis. Alhora, la visita servirà per a definir les conclusions del projecte, que es presentaran en una jornada a la capital del Montsià, el 25 de novembre.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, explicava que “Des de l’Ajuntament volem destacar la reciprocitat que ha suposat participar-hi des del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre, fet que ens ha permès també mostrar-lo al món i que coneguen les accions que realitzem a Amposta per treballar la inclusió social a través de l’esport”. Tomàs reblava que “tot plegat s’alinea molt en tot el que estem treballant tant en l’Agenda 2030 com amb les eines que estem treballant des d’Educació, Serveis Socials o Infància”.

SportMe posa en valor l’esport per fomentar els hàbits saludables, la gestió emocional i l’adquisició de tècniques per al desenvolupament personal dels joves. El projecte té una durada de dos anys i s’han celebrat trobades a Portugal i a Bristol.

Des de Gentis, la coordinadora del projecte SportMe, Judit Rufí, explicava que el 25 de novembre es durà a terme una jornada de cloenda del projecte de mentoria esportiva, on es presentarà una guia metodològica i un vídeo amb els testimonis dels diferents clubs i participants de la iniciativa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 33

Últimes notícies