HomeSense categoriaAmposta, Alcanar, l'Aldea, Camarles i la Ràpita reconegudes per la qualitat i...

Amposta, Alcanar, l’Aldea, Camarles i la Ràpita reconegudes per la qualitat i la transparència de les webs municipals

Els municipis d’Amposta, Alcanar, l’Aldea, Camarles i la Ràpita han rebut el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local que concedix la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des del 2012, el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB analitza els webs dels 947 municipis de Catalunya a partir de 52 indicadors que avaluen les bones pràctiques informatives dels ajuntaments. D’acord amb estos indicatius, Alcanar, per primer cop, i l‘Aldea, per segon any consecutiu han assolit un 100% de transparència, és a dir, que complixen els 52 indicadors de referència.

Amposta ha assolit el 96,15%, donant resposta positiva a 50 dels 52 indicadors;la Ràpita ha obtingut un 90,38% complint 47 dels indicadors i Camarles un 86,54% amb el compliment de 45 dels indicatius.

A banda d’estes cinc poblacions dos més es troben per sobre del 75% de transparència: Deltebre (76,92%) i Tortosa (75%). En el cas de Tortosa cal assenyalar que ha rebaixat el percentatge de transparència a la web municipal respecte 2017, quan va obtindre el segell Infoparticipa amb un percentatge del 96,16%.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 88

Últimes notícies