HomeEconomiaAmposta atorga 30.000 € repartits en 43 comerços del municipi

Amposta atorga 30.000 € repartits en 43 comerços del municipi

L’Ajuntament d’Amposta ha concedit un total de 30.000 euros repartits en les 43 empreses que complien les bases de les subvencions municipals dirigides a fomentar la implantació, la modernització i la innovació del comerç, així com els serveis i les activitats dinamitzadores a Amposta.

A l’ajuda s’hi podien presentar totes aquelles empreses petites o mitjanes amb activitat a la ciutat, sempre que justifiquessen les necessitats per les quals sol·licitaven la subvenció. Així, de les 45 empreses que es van presentar a l’ajut, finalment s’ha atorgat a 43, les quals han justificat una inversió total de 400.499,69 euros.

En concret, la convocatòria de les subvencions comptava amb tres programes. El primer s’atorgava a aquelles empreses que volguessen afavorir la seua continuïtat comercial mitjançant la millora de la imatge i la comunicació de l’empresa, que requerisquen suport en el procés de transformació digital i realitzar accions relacionades amb la sostenibilitat mediambiental.

En este lot s’han presentat inversions per valor de 174.900 euros, dels quals s’han subvencionat per part del consistori un total de 12.142 euros. El segon programa, on el total de les empreses han previst una despesa de més de 200.000 euros, 12.142 dels quals subvencionats per l’Ajuntament, correspon a l’arranjament dels locals comercials per adequar tant l’interior com l’exterior.

Finalment, el tercer programa correspon a les entitats representatives del sector del comerç, les associacions de Mercats Municipals sedentaris i no sedentaris i a les associacions de restauradors, els quals van presentar prop de 7.400 euros de despeses, 5.716 euros dels quals subvencionats ara per les subvencions municipals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 36

Últimes notícies