HomeCulturaAmposta celebrarà el Dia Internacional de la Poesia més participatiu

Amposta celebrarà el Dia Internacional de la Poesia més participatiu

Els centres educatius i els comerços d’Amposta formaran part del Dia Internacional de la Poesia més participatiu.

El 21 de març, els carrers de la ciutat s’ompliran per primer cop de versos i activitats relacionades amb aquest gènere literari. Entre els actes que s’han organitzat durant tota la jornada hi ha l’obertura d’una cabina telefònica, al parc dels Xiribecs, on es podran intercanviar llibres. Un acte que serà a les 12 del matí. Un projecte en el qual hi han treballat l’ESARDI i la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó.

Celebrant també el primer dia de la primavera, es penjaran poemes a la plaça Ramon Berenguer IV i a l’interior del Mercat Municipal. Els encarregats de fer-ho seran els alumnes dels centres de primària d’Amposta, el CEE l’Àngel, Lorquianas, la Residència d’Avis i les Llars d’Infants Municipals. Durant el matí hi haurà una lectura de poemes amb l’acompanyament musical de Joan Miró.

A la tarda, els alumnes de Secundària dels Centres Educatius i el SIS recitaran poemes pels comerços de la ciutat amb l’acompanyament musical de Jesús de Los Navegantes, qui posteriorment també realitzarà una actuació en solitari. L’acte finalitzarà davant de l’Hotel Montsià amb el recital i micròfons oberts per part Lorquianas i dels alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 85

Últimes notícies