HomeSocietatAmposta commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb diferents activitats...

Amposta commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb diferents activitats durant l’octubre

Diumenge 1 d’octubre és el Dia Internacional de les Persones Grans, una jornada declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides per reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i vetllar per una vellesa digna i segura. L’Ajuntament d’Amposta, des del grup motor del Pla d’Envelliment Actiu i juntament amb l’Associació de Jubilats Ruiz Salgado, ha programat diferents activitats per commemorar aquesta jornada i posar l’envelliment al centre del debat.

Així, amb la col·laboració de diversos agents de la ciutat, com l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI), l’Era Comunalitat d’Amposta, la Fussmont, el FesticAM o la Xarxa de Comarques per a l’Envelliment Actiu, entre d’altres, hi haurà un calendari d’accions i activitats que arrancaran aquests darrers dies de setembre i s’allargaran durant la primera quinzena d’octubre.

Hi haurà una mostra i procés participatiu per escollir la imatge del programa Bon dia, compartim? entre els treballs realitzat per l’alumnat d’Esardi, tallers de teatre amb el FesticAM i l’Era Comunalitat d’Amposta, una xerrada sobre l’Alzheimer i una altra sobre digitalització per aprendre com funciona la comunitat de whatsapp Pla d’Envelliment Actiu. Durant aquests dies també es parlarà d’habitatge i persones grans.

La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, explica que el Dia Internacional de les Persones Grans “és una oportunitat per posar sobre la taula aquells problemàtiques i desafiaments que té la gent gran, així com oferir-los eines i activitats per un envelliment actiu“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies