HomeSense categoriaAmposta crea una empresa pública per gestionar els serveis municipals

Amposta crea una empresa pública per gestionar els serveis municipals

L’Ajuntament d’Amposta ha creat l’empresa pública mercantil Amposta Serveis Municipals SLU, que gestionarà els serveis municipals.

La societat començarà a gestionar la piscina i la neteja dels edificis municipals. Compta amb un capital social inicial de 50.000 euros. El ple va aprovar la creació de l’empresa amb els vots a favor de l’equip de govern,l’abstenció de la regidora no adscrita i el PSC, el vot en contra de la resta de regidors. L’objectiu és consolidar la societat perquè vagi assumint serveis municipals quan acabin els contractes d’externalització. També es contractaran agents cívics i als entrenadors del Centre de Tecnificació a través d’aquesta empresa.

Com ha explicat l’alcalde Adam Tomàs, amb contractacions a través de la nova empresa es podrà superar el límit que els imposa la llei d’estabilitat pressupostària. 

Alguns dels serveis que es preveu remunicipalitzar són el transport adaptat, la gestió de la cuina de la residència d’avis i el Centre de Tecnificació, que abans anava a càrrec d’una empresa privada i que ara gestiona Fussmont. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 28

Últimes notícies