HomeSocietatAmposta executarà 4,6 milions d’euros en actuacions a la via pública entre...

Amposta executarà 4,6 milions d’euros en actuacions a la via pública entre 2021 i 2022

L’Ajuntament d’Amposta executarà, entre el 2021 i el 2022, més de 4,6 milions d’euros en actuacions de millora a la via pública. Així ho ha xifrat aquest dilluns al matí l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat del regidor de Serveis al Territori, Miquel Subirats, i de la regidora d’Espais Verds, Carla Bonfill. Tomàs ha explicat que aquesta xifra inclou obres que estan en execució, en licitació o en previsió de licitar durant el 2022 i que van des de la renovació de l’enllumenat, la renovació de pluvials, clavegueram, asfaltat i voreres, la millora d’espais verds, l’arranjament de camins o la supressió de barreres arquitectòniques, entre d’altres.  “Les actuacions que estem fent són d’una gran magnitud i tenen la capacitat de transformar la ciutat“, ha defensat l’alcalde, tot destacant actuacions ja en execució com “els 4000 euros d’urbanització de l’exterior del casal de gent gran, 640.000 euros de renovació de clavegueram, 100.000 de pluvials o 700.000 euros d’urbanització de via pública“.

L’alcalde ha fet aquestes declaració al carrer Dos de Maig, al barri del Grau, on justament s’ha començat la renovació de les voreres, després d’haver-se ja renovat tota la xarxa de serveis bàsics (clavegueram, aigua potable i pluvials) de sota. “Aquest és el model que seguim en la renovació de tots els carrers, no arreglem asfaltat ni voreres fins que tots els serveis de sota no estan renovats i per tant, tenim la garantia que ja no haurem d’aixecar l’asfaltat fins d’aquí molts anys“, ha explicat el regidor de Serveis al Territori.

Els barris del Grau i les Quintanes perquè és una de les zones on estem fent actuacions més importants en via pública, tot i que no són les úniques“, ha afegit l’alcalde. “Al Grau i a les Quintanes tenim ja adjudicades obres de carrers de prioritat invertida de 100.000 euros que canviaran la configuració de carrers com el Parra o el Ponent, que passaran a ser de prioritat invertida amb adoquinat; tenim també adjudicat obres amb asfalt, i tenim l’obra del canvi dels serveis bàsics a la major part de carrers que van des del Grau fins al carrer Buenos Aires de 734.000 euros que té una subvenció del PAM de la Diputació i una altra del PUOSC de la Generalitat“.

L’alcalde també ha destacat altres obres a altres barris com la urbanització del carrer Itàlia, per 200.000 euros, la urbanització de l’aparcament Hospital Comarcal per 90.000 euros o la passarel·la de l’avinguda Santa Bàrbara per 250.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 35

Últimes notícies

-->