HomeSocietatAmposta imposa una sanció de 3.000 euros per abocar escombraries a la...

Amposta imposa una sanció de 3.000 euros per abocar escombraries a la via pública

L’Ajuntament d’Amposta imposa una sanció de 3.000 euros a una ciutadana per un abocament il·legal d’escombraries a la via pública. La persona va ser identificada i denunciada per llençar la brossa fora del contenidor al carrer Roma del polígon de Tosses, infringint l’ordenança municipal sobre la recollida i gestió de residus. La normativa en qüestió classifica com a infracció greu l’abandonament de qualsevol mena de residu a la via pública o en espais públics municipals.

L’ordenança municipal sobre la recollida i gestió de residus és d’obligat compliment tant per als particulars com per als titulars de les activitats econòmiques i, entre altres aspectes, marca que la deposició dels residus de forma incorrecta és sancionable.

Alhora, en la prohibició d’abocament en espais públics, les infraccions es classifiquen en lleus, greus i molt greus i impliquen sancions com la clausura temporal, total o parcial, de l’activitat i el local corresponent fins a un termini màxim d’un mes si les escombraries procedeixen d’una activitat econòmica, l’execució dels treballs de restitució de la realitat física alterada o treballs comunitaris o familiars i les multes, que s’han d’imposar en qualsevol cas, i que oscil·len entre els 120 i els 60.000 euros depenent de la infracció.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 72

Últimes notícies