HomeSocietatMel Muria premiada amb quatre medalles als London Honey Awards

Mel Muria premiada amb quatre medalles als London Honey Awards

Quatre varietats de les mels de Muria han estat premiades per la seua qualitat en un dels certàmens més importants en el món de l’apicultura en l’àmbit internacional.

D’entre les seues mels, totes produïdes cuidant fins al mínim detall, han estat distingides les mels de romaní, taronger i muntanya amb la medalla d’or, mentre que la mel de farigola ha estat distingida amb la medalla de plata.

Mel Muria, reconeguda internacionalment

Les mels de Muria s’han convertit en tot un referent de qualitat, prova d’això, són les mels que han tornat a triomfar en els London Honey Awards 2022, revalidant este reconeixement any rere any. En l’edició dels London Honey Awards 2020 també van ser premiades amb la medalla d’or les mels de romaní, taronger i farigola produïdes a les Terres de l’Ebre, dintre de la reserva de la biosfera.

Este any també ha estat premiada amb la medalla d’or la mel de muntanya provinent dels Pirineus, que gràcies a la transhumància que es duu a terme, permet que les abelles passen l’estiu en un lloc més fresc amb una gran diversitat de flors.

Este guardó junt amb tots els rebuts anteriorment, representen una gran distinció al treball ben fet i tot un reconeixement a l’excel·lent qualitat dels seus productes.

L’aposta de mel Muria, l’empresa centenària de les Terres de l’Ebre, per realitzar apicultura sostenible contribuint amb el manteniment de la biodiversitat i la conservació del planeta, va molt més enllà de protegir les abelles. Recentment, han substituït els precintes de garantia de plàstic per un material biodegradable i han creat la primera mel d’Europa amb certificació PEFC, provinent de boscos on es fan gestions forestals controlades per afavorir la biodiversitat i també compten amb una instal·lació de plaques fotovoltaiques per utilitzar energia verda a les seues instal·lacions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 73

Últimes notícies