HomeEducacióAmposta inaugura el curs escolar amb una conferència del mestre ampostí Xavi...

Amposta inaugura el curs escolar amb una conferència del mestre ampostí Xavi Forcadell

Amposta inaugurarà el curs escolar amb la conferència “La resolució dels conflictes amb els infants”, a càrrec del Dr. Xavi Forcadell. La inauguració del curs escolar i del Campus extens de la URV a Amposta 2022-2023 serà el dimecres 14 de setembre a les 19 hores, a l’Auditori municipal. En aquesta xerrada, Forcadell intentarà resoldre els dubtes que els educadors puguin tenir en temes com la gestió emocional o els límits a l’educació a la infància i l’adolescència. L’acte és d’entrada lliure i està adreçat als educadors, docents i famílies.

D’altra banda, en la inauguració del curs 2022-2023 intervindran l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, la regidora d’Educació, Núria Marco, i el vicerector de Compromís Social i Sostenibilitat de la URV, Jordi Diloli. L’acte està organitzat per l’Ajuntament d’Amposta, el Campus Extens de la URV a Amposta i el Museu de les Terres de l’Ebre amb la col·laboració de Diputació de Tarragona.

L’ampostí Xavi Forcadell és mestre format en Magisteri d’Educació Física de la URV i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a INEFC de Barcelona. Forcadell s’ha especialitzat en Educació Emocional i en Psicomotricitat i va ser Doctorat Cum Laude el 2014 amb la tesi “Avaluació de les competències del mestre que realitza la Psicomotricitat”. Ha treballat en diferents centres d’educació infantil i primària, així com ha estat professor de màsters, postgraus i graus de diferents universitats i ha impartit formacions a docents, entre altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies