HomeSocietatAmposta marcarà les accions del Pla d'Envelliment Actiu que es duran a...

Amposta marcarà les accions del Pla d’Envelliment Actiu que es duran a terme en els pròxims quatre anys

El Pla d’Envelliment Actiu d’Amposta està a punt de ser una realitat. La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament enforteix les seues polítiques relacionades amb les persones grans per promoure l’envelliment actiu i saludable amb una iniciativa que este mes de juny va entrar en la seua última fase: la sessió de devolució de la fase de diagnòstic del Pla i la proposta d’actuacions per al període 2022-2025.

En esta sessió, que va tenir lloc el passat 22 de juny a l’Auditori municipal, van participar un total de 35 persones que representaven a 13 serveis o recursos que anteriorment havien col·laborat en la diagnosi de necessitats i fortaleses pel que fa a l’atenció a les persones grans. De la mateixa manera, en totes les sessions participatives hi ha hagut la representació tant de recursos professionals com d’entitats del tercer sector o cuidadores i cuidadors familiars i professionals, així com de les persones interessades. La voluntat és que Pla d’Envelliment Actiu assente les bases sobre una visió global i integral de les necessitats de les persones grans del municipi.

Un cop ordenada i estudiada la informació recollida, el grup de treball redactarà la proposta del Pla d’Envelliment Actiu d’Amposta que, després de ser aprovat pel ple, es convertirà en el full de ruta dels pròxims quatre anys pel que fa a les accions a dur a terme quant a la millora de la qualitat de vida i autonomia de les persones grans.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 9

Últimes notícies