HomeCulturaAmposta se suma a les Jornades Europees de Patrimoni

Amposta se suma a les Jornades Europees de Patrimoni

La torre de la Carrova i la vila romana que l’envolta, els molins arrossers o les exposicions del Museu de les Terres de l’Ebre. Són els indrets identitaris d’Amposta que es podran visitar de forma gratuïta durant les Jornades Europees de Patrimoni, del 12 al 15 d’octubre, organitzades de forma conjunta entre l’Ajuntament d’Amposta a través de l’àrea de Turisme i el Museu de les Terres de l’Ebre.

Pel que fa a les rutes turístiques, el divendres 13 d’octubre a les 17 hores, es farà una visita guiada per descobrir la història dels molins arrossers, així com la importància del conreu de l’arròs i el sistema de canalitzacions per al desenvolupament de la ciutat. D’altra banda, el dia 14 a les 17 hores s’ha programat una ruta guiada a la vila romana i a la torre de la Carrova per conèixer un indret simbòlic i identitari d’Amposta.

Durant els quatre dies que duren les activitats també es podrà visitar l’exposició “L’Ebre, darrer escenari de les Brigades Internacionals”, ubicada a la Torre de la Carrova, en un horari de 10 a 13 hores.

Alhora, s’ha organitzat una Jornada de portes obertes al Museu de les Terres de l’Ebre, on es podrà visitar gratuïtament l’exposició permanent “Les Terres de l’Ebre: de la prehistòria a l’edat mitjana” i “L’Ebre, pel camí d’aigua”, a més de les exposicions temporals. L’horari de visita és d’11:30 a 14, el dia 12 i 15, mentre que el 12 i 14 serà d’11:30 a 14 hores i de 17.30 a 20 hores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 54

Últimes notícies