HomeEsportsAposta clara del CF Jesús Catalònia de continuïtat amb jugadors identificats amb...

Aposta clara del CF Jesús Catalònia de continuïtat amb jugadors identificats amb el club i joves del planter

ESPORTS // El CF Jesús Catalònia ha finalitzat la temporada amb un partit sense gaire transcendència i amb molts gols a la Santa Creu, que ha finalitzat amb el triomf del filial de la Rapitenca per 3-6. Els rapitencs s’han avançat al marcador amb tres gols de Nacho, i a un minut per al descans ha reduït diferències Leandro. En el tram inicial del segon temps de nou Nacho i Rosales han deixat el duel pràcticament sentenciat. Ceesay ha marcat el segon gol local, i Àngel Hernández el sext rapitenc, mentre Cosido ha aconseguit maquillar el resultat, establint el definitiu 3-6.

La junta directiva del CF Jesús Catalònia ja fa dies que treballa pensant en la pròxima temporada, realitzant una clara aposta per donar continuïtat al seu projecte, i seguir confiant en joves jugadors del planter, i altres més veterans i experimentats, però molt identificats amb el club jesusenc. No continua el tècnic Chema Esteban, i el seu relleu serà Pau Alegria, fins ara entrenador de l’equip filial, deixant una vacant que cobrirà Dani Fernández.

De moment i abans d’acabar la temporada, ja s’han assegurat la continuïtat de bona part de la plantilla de jugadors molt carismàtics, com l’incombustible David Cosido, els màxim realitzador jesusenc Aleix Robert i Cristian Arasa, Leandro Rovira i el defensa Dani Iniesta. També han confirmat la seua continuïtat, Josep Pellisa, que passa del filial al primer equip, Mohamed Ciss, Dani Fernández, Enric Sebastià, Pau Martí, Martí Panisello , el porter Àlex Estorach, Lluís Espinach, i Sergi Escoda.