HomeSocietatArgimon afirma que els busos i camions per agilitzar la vacunació "si...

Argimon afirma que els busos i camions per agilitzar la vacunació “si cal també vacunaran de nit”

CATALUNYA // El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha afirmat que els sis autobusos i camions itinerants que es van posar en marxa aquest dimarts per agilitzar la vaccinació amb una sola dosi “si cal també vacunaran de nit“. Durant la resposta a preguntes dels grups al ple del Parlament Argimon ha reconegut que estan “certament preocupats” per les característiques d’aquesta onada de la covid-19 que afecta més a la gent jove i les classes benestants. També ha defensat que els drets a l’eutanàsia i l’avortament estan “garantits” a Catlaunya però ha reconegut que no ho estan de manera equitativa territorialment i ha assegurat que el departament hi està treballant.

Argimon ha defensat que els sis autobusos i camions suposen “una estratègia diferent de vacunació” però ha recordat que això no significa que hi hagi més vacunes, a una resposta del grup parlamentari de JxCat.

La diputada Assumpta Escarp, del PSC, ha advertit a Argimon de la situació de l’atenció primària i ha demanat quina és en aquest moment l’ajuda dels hospitals per donar-hi suport. Argimon ha defensat que hi ha coordinació entre la primària i els hospitals. 

Per part d’En Comú Podem, David Cid ha mostrat “preocupació” al conseller de Salut pel manifest d’ordes religiosos sobre la nova llei de l’eutanàsia. Ha dit que aquesta “indignació” se suma a la situació relacionada amb l’avortament. 

Argimon ha defensat que els drets s’han de garantir i que l’objecció de consciència és un dret de les persones i no de les institucions. “Clarament no és equitatiu territorialment, no li puc dir que sí, però ens vam comprometre a treballar amb això“, ha reblat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 84

Últimes notícies