HomeSocietatArriba el Carnaval a Alcanar!

Arriba el Carnaval a Alcanar!

Enguany podrem tornar a celebrar la festa de carnaval amb tota la seua diversió, després de fer-se públiques les últimes mesures marcades pel PROCICAT davant la covid-19 i que sí que permeten aquesta mena de celebració.

Tindrà lloc elcap de setmana del 4 al 6 de març i està previst per a les Cases el cap de setmana del 30 d’abril.

Com és habitual per a carnaval, podrem gaudir de corre bars, festa del pijama, rues, espectacles infantils, xocolatada, entre altres propostes.

El Carnaval d’Alcanar disposarà d’un Punt Lila i multicolor

El consistori canareu treballa per aconseguir un Carnaval lliure d’actituds sexistes i homòfobes. Amb aquest objectiu, la nit d’avui divendres, 4 de març, s’ubicarà un Punt Lila i Multicolor al carrer sant Carles on es farà la festa del pijama, i dissabte a la nit, 5 de març, el punt se situarà al centre cívic durant la celebració de la gala de distresses. Es tracta  d’un punt d’informació, assessorament i acompanyament per a víctimes d’agressions sexistes.

En el Punt es podrà atendre agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBIQ. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre el jovent, i en els ambients més nocturns.

Les dos persones que treballaran al Punt Lila són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local i el personal de seguretat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies