HomeMedi AmbientArriba la 5a edició del Delta Birding Festival, la fira ornitològica més...

Arriba la 5a edició del Delta Birding Festival, la fira ornitològica més important del Mediterrani

Més d’un centenar de propostes pensades per a totes les edats ompliran la graella del Delta Birding Festival, que tindrà lloc a MónNatura Delta, coorganitzat per Oryx, l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i la Fundació Catalunya La Pedrera.

A més, continua sent l’únic festival a l’Estat espanyol que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes relacionats amb l’estudi i la conservació dels moixons i la natura. Enguany, la protagonista seguirà sent la tórtora euroasiàtica, a la qual l’edició anterior del Festival ja va destinar 4.000 € per a marcar-les amb GPS i geolocalitzadors i així saber què està passant amb les poblacions europees d’este ocell, en dramàtica caiguda. En l’àmbit més local, es destinen fons al còlit negre, també en disminució.

Per cinquè any consecutiu al delta de l’Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània occidental, s’oferix un programa d’activitats ampli i atractiu,  amb conferències, cursos, tallers, concursos, sortides guiades, i moltes altres activitats, acompanyades d’una gran fira de productes i serveis, pensats per als ornitòlegs i els amants de la natura en general.

Al Festival s’hi podrà trobar la millor representació d’estands de marques de binocles i telescopis per a l’observació de la natura, amb més de seixanta expositors; i també serà punt de trobada de les marques de material fotogràfic dedicades a la fotografia de natura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 65

Últimes notícies