HomeSalutArriben a l'Hospital de Jesús els nous equips de radioteràpia de...

Arriben a l’Hospital de Jesús els nous equips de radioteràpia de la Fundació Amancio Ortega

Avui dijous 11 de març han començat a arribar al complex de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús els nous aparells de radioteràpia.

La seva ubicació havia estat carregada de polèmica perquè els regidors d’ERC a l’ajuntament de Tortosa, així com el Departament de Salut de la Generalitat,  s’havien mostrat partidaris inicialment de traure l’accelerador lineal i la unitat de radioteràpia del complex de Jesús i traslladar-ho a l’Hospital Verge de la Cinta (HTVC) malgrat els problemes d’espai que pateix aquell centre.

Per contra l’alcaldessa Meritxell Roigé sempre s’havia manifestat  molt contundent en la idea que a l’Hospital de Jesús sempre s’havia donat un excel·lent sevei de radioteràpia i era la millor solució mentre no es resolgués la mobilitat de l’HTVC. Un cop ha arribat el nou accelerador lineal, donat per la fundació Amancio Ortega l’any 2017, l’alcaldessa Roigé ha declarat sentir-se molt satisfeta: “Perquè ja sigui una realitat. Des de l’ajuntament de Tortosa havíem demanat que es mantingués al mateix lloc per poder donar un millor servei als malalts i malaltes i als seus familiars”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 61

Últimes notícies